Cautare

7141 de rezultate pentru "vreau sa mi schimbat adresa depending factura" (2.67 secunde)
In rest, stie sa faca glume, dar, la fel ca multi dintre contracandidatii actualului primar al Mangaliei, Claudiu Tusac are multe de reprosat lui Zanfir Iorgus. ... nu este nevoie sa inventeze roata.
Recunoaste ca nu prea stie sa taca, desi uneori ar fi in folosul sau. ... E complicat sa ma prezint in cateva fraze.
Dragostea dispare foarte usor cand partenerul tau de viata ajunge sa fie doar un coleg de apartament Se spune ca barbatii insala pentru ca sunt barbati, dar cand o femeie face acest lucru exista motive intemeiate.
Presedintele CJ, Eugen Durbaca, a acceptat sa vorbeasca despre sedinta Consiliului in care 5 proiecte au picat, iar conflictul cu Alianta a devenit vizibil. ... De ce s-a ajuns ca in sedinta de CJ sa pice 5 proiecte de hotariri?
Cel mai criticat a fost Cristian Boureanu, pe care o parte dintre liberali au vrut sa-l excluda din partid, dar care pana la urma, la propunerea lui Calin Popescu-Tariceanu, a primit doar un avertisment public.
Democrat-liberalul Cosmin Paun a tinut sa le multumeasca ieri formatiunilor politice care si-au prezentat sustinerea fata de candidatul PD-L la Primarie, Andrei Lisinschi, pentru turul al doilea al alegerilor locale, dar si celor care au ramas neutri.
Vicepresedintele american Joe Biden a declarat ieri ca Romania constituie un exemplu pentru Republica Moldova, Georgia si Ucraina, pe care le poate ajuta sa parcurga drumul catre democratie. ... In Europa de Est mai sunt tari care se lupta sa-si realizeze aceasta trecere spre democratie", a subliniat vicepresedintele.
Contracandidata sa, reprezentanta PC, Liliana Minca a obtinut 6.939 de voturi. ... "Nu stiu daca inteleg cum s-a schimbat viata mea, pentru ca lucrurile merg foarte repede. ... Voi incerca sa facem alt tip de politica. ... Vreau sa multumesc PD-L ca mi-a dat aceasta sansa.
As vrea sa stiu pararea Dumneavoastra despre exodul cadrelor medicale in Occident vs.pararea presedintiala.Ce va face PSD pentru stoparea migratiei in sistemul sanitar?Credeti ca solutia ar fi un sistem bine articulat privat?Daca intrebarea nu e tehnicista,credeti ca Parlamentul ar supraveghea mai bine Casa Nationala de Asigurari de Sanatate?
Deocamdata nu mi se pare ca s-a schimbat ceva. ... S-ar putea ca lucrurile sa nu se discute atat de golanesc. ... Nu poti sa mai spui ca in momentul acela mai respecti principiile deontologice. Doar daca esti anti-Basescu poti sa apari la Antena 3.
dintre cei doi pare sa fi fost declansat de faptul ca viceprimarul Marinica Dinca a luat cuvantul in sedinta Consiliului Local Craiova pentru a le multumi celor care au contribuit la acele proiecte europene aflate pe ordinea de zi: ... sa-l mentioneze si pe...
Nu vreau sa mai am nimic in comun cu ei" Liderul PDL Buzau, Cezar Preda, si-a anuntat joi candidatura la Consiliul Judetean Buzau, precizand ca mai are nevoie de acordul forurilor superioare ale partidului. ... "Sunt decis sa-mi asum o candidatura la CJ din partea PDL.
"Sa dam o sansa reparatiilor morale si materiale cat mai putem", pe care o puteti citi in continuare.
In general, si din nefericire, politica ultimelor doua decenii nu a adus prea multe motive de bucurie sau de mandrie romanilor, iar framantarile prin care trece USL de cateva saptamani incoace nu fac decat sa intareasca si mai mult lipsa de incredere a romanilor intr-o clasa politica din care, stimati colegi, facem si noi parte.
Am auzit zilele astea o multime de voci acuzandu-ma ca m-am purtat incorect cu Victor si as vrea sa lamuresc acest subiect aici, intr-un spatiu mai degraba personal, fiindca subiectul este in primul rand unul personal.
Multiplul campion national isi doreste sa schimbe mentalitatea tinerilor si ii indruma catre sport, dar mai ales spre culturism, sperand sa "gaseasca" in sala sa noi nume de "fier"
Ghinionul avea sa se transforme in noroc insa noroc la ocaziile lui Niculescu (5 si 13) si Cristea (12).
Asa cum anuntam in urma cu o saptamana, in exclusivitate, CS Turnu Severin a schimbat destinatia celui de-al doilea cantonament, renuntand la ideea de a merge in Austria, fiind preferat un stagiu in Slovenia.
"Incerc sa-mi maschez supararile.
VIDEO ASUS UX305 F - laptopul momentului - review complet Multa vreme mi-am permis doar desktop si chiar cand as fi avut bani de un laptop ieftin am ramas tot pe PC-ul cu carcasa mare.
google-analytics.com